ESKİŞEHİR / SİVRİHİSAR - Prof.Dr. Mehmet Kaplan Ortaokulu

Haz

Mezuniyet törenimizi büyük bir coşku ile gerçekleştirdik. Yolunuz Açık Olsun Çocuklar!

KERMES COŞKUMUZ

MAVİ KAPAK TOPLAMA YARIŞMAMIZ

May

19 MAYIS ATATÜRK'Ü ANMA, GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI'MIZ KUTLU OLSUN!

May

LGS hazırlıklarımız devam ediyor. Öğrencilerimiz ile birlikte önce LGS Başarı Stratejilerileri konulu online seminere katıldık daha sonra ise LGS Provası yaptık. LGS'ye hazırız, size güveniyoruz çocuklar!

Ock

Öfke ve Stres Yönetimi Eğitimi kapsamında sınıf rehberlik etkinlikleri okulumuz psikolojik danışmanı Tuğçe Çelen müşavirliğinde tüm sınıflarımızda sınıf rehber öğretmenlerimiz tarafından uygulanmıştır.

Ara

Okul aile birliği başkanlığı önderliğinde okulumuzun bütün sınıflarımızın perdeleri kornişleri ile birlikte yenilenmiştir. Ayrıca tüm sınıflarımızın lambaları led lamba olarak değiştirilmiştir. Çalışmalarımıza gönüllü destek veren ve verecek velilerimize teşekkür ederiz.

Ara

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri çerçevesinde hazırlanan gazetemiz yayında !

15 Temmuz Çocuk Gazetesi Özel Sayısına ulaşmak için buraya tıklayınız.

Ara

Sivrihisar Belediyesi 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla özel öğrencilerimize film izleme ve atölyelerde etkinliklere katılma aktiviteleri düzenlemiştir. Belediye Başkanımız Sayın Hamid Yüzügüllü öğrencilerimizle beraber etkinliklere katılmış ve hediyeler vermmiştir. Dünya engelliler günü farkındalık oluşturma etkinliklerinden dolayı belediye başkanımız Sayın Hamid Yüzügüllü'ye teşekkür ederiz.

Kas

Okulumuzda uyguladığımız 'Olumlu davranış geliştirme projesi' kapsamında okulumuz merdivenlerini okul kuralları ve değerlerimiz içerikli yazılarla donattık. Ayrıca öğrencilerimizin güvenliği için merdivenlerimize file yaptırdık. Okulumuzun yenilenen imajında emeği geçen tüm öğretmenlerimize ve velilerimize teşekkür ederiz.

Video için tıklayınız

Ekm

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün 29 Ekim 1923'te ilan ettiği Cumhuriyetimizin 99. yılını, öğretmen ve öğrencilerimizle, şiirler, gösteriler ve çeşitli etkinlikler eşliğinde coşkuyla kutladık.

Ekm

Kod Haftası boyunca okulumuzda kodlama etkinlikleri oluşturulmuş; etkinler neticesinde öğrencilerimizin temel kodlama becerileri edinmesi sağlanmıştır.

Eskişehir İl Milli Müdürlüğü ile koordineli çalışmalar neticesinde okulumuz "Katılım Sertifikası" ve  "Mükemmellik Sertifikası" almaya hak kazanmıştır.