ESKİŞEHİR / SİVRİHİSAR - Prof.Dr. Mehmet Kaplan Ortaokulu

OKULUMUZDA 23 NİSAN COŞKUSU

İlçe stadyumunda düzenlenen kutlamalardan sonra bu güzel günün coşkusu okulumuzda da sürüyor. Velilerimizin büyük beğeni ile takip ettiği kutlama programımızda emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimizi yürekten kutluyoruz. İlçemizde düzenlenen voleybol turnuvasında şampiyon olan okul takımımızı da tekrar tebrik ediyoruz.

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN.

İlçemizde okulumuz koordinatörlüğünde düzenlenen 23 nisan kutlamaları ilçe stadyumunda yapıldı. İzleyenlerin beğeni ile takip ettiği programda emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimizi kutluyor, bu güzel günü çocuklarımıza armağan eden Başöğretmen Mustafa Kemal ATATÜRK'ü saygıyla anıyoruz

İLÇEMİZDE DÜZENLENEN VOLEYBOL TURNUVASINDA ŞAMPİYON BİZİZ!

18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ VE ŞEHİTLERİMİZİ ANMA GÜNÜNÜ GURURLA KUTLADIK

DEĞERLİ OKUL MÜDÜRÜMÜZ RAŞİT SAK'A VEDA

DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ PROJESİ "YUNUS EMRE" KONULU SANAL SERGİMİZ

Ara

Atatürk'e Vefa Valizi projesi okulumuz İngilizce Öğretmeni Bahriye ŞENKAL 'ın projeye dahil olmasının ardından, okulumuzda 79 öğrenci katılımıyla gerçekleştirilmiştir. 6. Sınıf öğrencilerimiz Atatürk'ün Hayatı ile ilgili film izlemiş, 7. Sınıf öğrencilerimizle Zaimağa Konağı ziyaret edilmiştir. Okulumuz özel eğitim sınıfı öğrencileri de öğretmeleri kontrolünde çalışma yaparak eserleriyle projeye katılım göstermiştir.Okulumuza ulaşan valiz yaptığımız çalışmalarda eklendikten sonra bir sonraki durağına gitmek üzere uğurlanmıştır. Bu projeye dahil olmanın gururuyla emeği geçen tüm öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

ATATÜRK'E VEFA VALİZİ

10 Kasım'da ATA'mızı rahmetle andık 1881-1938

Kas

Bu anlamlı haftaya dikkat çekmek için öğrencilerimiz ile hazırladığımız videoyu izleyebilirsiniz.

Kas

CUMHURİYEMİZİN 100. YILI nedeniyle öğretmen ve öğrencilerimizin katılımıyla  çok özel bir video hazırladık.

Ekm

CUMHURİYEMİZİN 100. YILINI OKULUMUZDA COŞKU İLE KUTLADIK.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100. yılında öğrencilerimiz Mustafa Kemal ATATÜRK'ün hologram görüntüsü ile fotoğraf çektiler. Biliyoruz ki Mustafa Kemal ATATÜRK fikirleri ile her zaman bizimle olacaktır!

Ekm

1.dönem 1. yazılı sınav takvimimiz belli oldu. Tüm öğrencilerimize ve velilerimize duyurulur.