ESKİŞEHİR / SİVRİHİSAR - Prof.Dr. Mehmet Kaplan Ortaokulu

0222 711 2095
Yenice Mahallesi Eskişehir Caddesi No130 Sivrihisar/ESKİŞEHİR
Vizyon
Kendini sürekli yenileyen, okuyan, inceleyen, araştıran, analiz ve sentezler yapabilen nesillerin yetiştiği; bütün öğrencilerin akla ve bilime dayalı eğitim ortamında hayata ve bir üst öğrenime hazırlandığı; dünü bugüne; bugünü yarına bağlayan köprülerin kurulduğu; yönetici, öğretmen, personel, öğrenci ve velilerin işbirliğiyle çevrede, bölgede "Örnek Okul" olmaktır.
Misyon
**Mükemmelliğin sonu yoktur. Okulumuzda herkes gelişen teknolojik yeniliklerden yararlanarak her gün daha iyiye ulaşmak için çalışsın,kendini yenilesin, geliştirsin. **Okulumuzda verilen eğitim-öğretim, öğrencide istendik davranış değişikliklerine dönüşsün, öğrencilerimiz girdikleri her ortamda olumlu davranışlarıyla dikkat çeksin.
Öğretim Şekli :Normal (Tekli Eğitim)
Kömür Kaloriferli
Ulaşım
Okulumuz ilçe merkezindedir. Eskişehir´den Sivrihisar´a her saat başı karşılıklı olarak otobüsler kalkmaktadır. Otobüsler Eskişehir Şehirlerarası Otobüs Terminali´nden kalkmaktadır.
Yenice Mh. Eskişehir Cd. No:130 Sivrihisar/ESKİŞEHİR
Okulumuz ilçe merkezinde bulunmaktadır.
Tübitak 4006, e twinning